Black week: Knalltilbud på varmepumpe!

I forbindelse med black week har vi nå tilbud på toppmodellen innen varmepumpene til Toshiba. Bestiller du i uke 48 får du 2000 kr i avslag, samtidig som du får en graits Wifi-modul verdt 1600 kr.

Nå er det kaldere tider rett rundt hjørnet, slå til og kjøp varmepumpe i dag. Vi tilbyr tilbetaling.

Les mer om toppmodellen Daiseikai 9 her.

Bestill befaring i dag!

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg for en gratis og uforpliktende befaring. Du kan også kontakte oss her.

  Overlegen strømsparer

  Ingen over, ingen ved siden.

  Denne modellen har den høyeste energiklassen det er mulig å få: A+++. Det betyr mest mulig strømsparing. Den er ikke bare best på strømsparing blant våre modeller – den er også av de beste på markedet. Daiseikai 9 leveres i to versjoner, hvorav 25 er den den minste.


  * Lurer du på hvilken størrelse du bør velge? Selv om det ikke finnes noen fasitsvar, er det noen ting du må ta med i betraktningen når du skal velge størrelse på varmepumpen: Bosted, areal som skal varmes opp, isolasjon og tilleggsfunksjoner er de viktigste. Har du en spesielt godt isolert bolig? Da kan Daiseikai 9 25 være tilstrekkelig for deg.

   

  Robust i kulden

  Fungerer fjellstøtt ned til -30 °C.

  Sprengkulde vipper ikke denne varmepumpen av pinnen, den er nemlig bygget for nettopp det norske klimaet. Med ekstra kraftig kompressor er denne modellen er fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -30 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer. Når gradestokken viser -15°C, avgir den 3700 W. Slik kan du være sikker på at den varmer selv på de kaldeste dagene.

   

   

  En pioner på markedet

  Innovative funksjoner og kvalitet i alle ledd.

  Denne luft-luft-varmepumpen er ikke bare blant de aller beste, den er også i front. Kontinuerlig innovasjon og produktutvikling sørger for at den ikke bare gir varme – den oser også kvalitet. Smarte, innovative funksjoner, som WiFi-styring, peismodus og uketimer, gir deg flere muligheter og maks strømsparing.

   

   

  Hysj, kan du høre?

  Blant de mest stillegående varmepumpene.

  Våre varmepumper er bygget for å være stillegående, og Daiseikai 9 25 er blant de beste også der. Innedelen avgir kun 20 dBA i stillemodus, på nivå med løv som rasler i stille vind. På maksimal effekt avgir varmepumpens utedel kun 47 dBA – som et lite kjøleskap.