i samarbeid med

Elbil-lader fra Easee

 

Trenger du elbil-lader hjemme? Easee Home er en intelligent, kraftfull og sikker elbil-lader for hjemmet.

Easee Home elbil-lader er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Denne elbil-laderen er en lynintelligent ladestasjon som ikke bare erstatter stikkontakten, men som også gir deg mer kraft, smartere styring og en høyere grad av sikkerhet hjemme. Elbil-laderen er utviklet og produsert i Norge. Easee Home elbil-lader er et eksklusivt produkt til en folkelig pris, hvor det eneste du trenger å tenke på er hvilken farge du vil ha på laderen.

Hvorfor velge Easee Home Elbil-lader?

elbil-lader

Laget i Norge

-for norske værforhold

Trygghet i hjemmet

Enkelt når du får to elbiler

Easee App

10x

Hurtiglading

Med Easee Home elbil-lader kan du lade opp til 10X raskere enn i en vanlig stikkontakt. Den lader så hurtig som mulig med den tilgjengelige kapasiteten og gir deg garantert høyeste ladeffekt.

3x

Optimalisert ladeeffekt

Du kan ha opptil 3 laderoboter på en kurs. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig, og den tilgjengelige strømmen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Den totale belastningen vil dermed aldri overstige den fastsatte grensen for sikringen. Dermed har du en trygg og enkel elbil-lader hjemme.

22kw

Full av kraft

Ladeboksen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt. Med denne elbil-laderen har fu mulighet for å koble opptil flere i serie, start med 1 og utvid ved behov.

4G

Internett tilgang

Alle våre laderoboter er tilkoblet internett med integrert 4G*. Kjøper du elbil-lader fra Easee Home nå får du 4G abonnement inkludert livet ut. Det betyr at du ikke trenger å være redd for om du har wifi-dekning i garasjen. *Forutsetter at det er 4G dekning.

24/7

Alltid oppdatert

Laderoboten oppdateres med nye funksjoner fortløpende. Vi oppdager om det er problemer og gjør proaktivt vedlikehold på din elbil-lader. På denne måten vet du at du har kjøpt et trygt og fremtidssikkert produkt.

69%

Liten

Laderoboten er 69% mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte elbil-lader.

.

Spesifikasjoner

GENERELT

Dimensjon (mm): H: 256 x B:193 x D:106
Veggmontering (mm): cc H:160 x B:125
Driftstemperatur:-30°C til + 40°C
Vekt:1.5kg

KOMMUNIKASJON

Innebygd 4G/GPRS
Tilkobling med WiFi 2.4 GHZ b/g/h
Styr lading med Easee-appen
RFID / NFC-lesser
OCPP 1.6 via vårt API

LADING

Ladeeffekt:1.4-22KW
6A 1-fase-32A 3-fase (justeres automatisk
i forrhold til tilgjengelig kapasitet)
Opptil 7,36kW ved 32A 1-fase
Opptil 22kW ved 32A 3-fase (TN Nett)
Antall faser: 1 og 3 (heldynamisk)
Ladekontakt: type 2, Female (EC 62196-2)
Spenning: 230V / 400V AC (+-10%)
Avansert last fordeling
Opptil 3 laderoboter på samme kurs
Automatisk låsing av ladekontakt
Innebygd energimåler

SENSORER OG INDIKATORER

Lysstripe som viser laderens status
Touch-knapp for konfiguerring
av elbil-laderen
Sensor for regulering av lysstyrke
sensorer i alle hovedkontakter

Bestill befaring i dag!

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg for en gratis og uforpliktende befaring for elbil-lader. Du kan også kontakte oss her.