Ansatte

Steffen Fagerås
Daglig leder

Ingeniør med mange års ledererfaring fra Norefjell Prosjektutvikling, Ringerikskraft og Veidekke. Kjent for et bredt engasjement i næringsutvikling i regionen.

  Fredrik Spanjor
  Eier / Daglig leder Alertas

  Utdannet fra BI 1999, startet i HVS i 2001. Operativ erfaring fra vekter tjeneste, vært vakt ansvarlig, markedssjef og daglig leder. Nå er Fredrik ansvarlig og daglig leder for satsingen på intelligent kameraovervåkning i Alertas.

   Yebio Fecadu
   Gründer / Eier

   Etablerte HVS i 1994 og har 30 års erfaring fra sikkerhetsbransjen. Ansvar for oppfølging av storkunder og bedriftsmarked. Fungerte som daglig leder frem til 2014.

    Våre vektere
    25 stk. godkjente vektere

    Vekterkurs 1-2-3 eller Nasjonal Vekterutdanning. Plettfri vandel. God fysisk form. Utvidet førstehjelp – Sanitetskurs for innsatsmannskap. Kursing: Alarmstasjon, Mobilt vakthold, Områdevakthold, Konflikthåndtering, Alarm, Innbrudd, Brann,

     Øystein Haugland
     Servicetekniker

     Mange års erfaring fra industrifaget og opplæringsansvarlig på Huhtamaki Norway. Innsatsleder industrivern. Servicetekniker og montør av Toshiba varmepumper og alarm. Sertifisert F-gass og Toshiba installatør.

      Thomas Hunstad
      Servicetekniker

      Utdannet blikkenslager med fagbrev. Har flere års erfaring fra låsesmed. Servicetekniker og montør av Toshiba varmepumper og alarm. Sertifisert F-gass og Toshiba installatør. Fagansvarlig for varmepumpe

       Jostein E. Lorentsen
       Servicetekniker

       Utdannet innen elektro med Fagbrev Elektronikk. Servicetekniker og montør av alarm og overvåkningsanlegg. Sertifisert Milestone, Mobotix og Opax installatør.

        Joakim Skålbones
        Vaktansvarlig

        Utdannet vekter og har flere års operativ bakgrunn fra mobil vakttjeneste i HVS. Har ansvar for opplæring, instrukser og vaktplaner for vektertjenesten. Systemansvarlig for Guard Tools System.

         Nils Midtun
         Markedsansvarlig Privat

         Utdannet IT fagtekniker og har arbeidet med IT systemer og rutere i Asker i flere år. Ansvarlig fagperson og koordinator for varmepumper og boligalarm for privatmarkedet.

          Tanja Sandbæk Solheim
          Økonomiansvarlig

          Utdannet regnskapsfører og har ansvar for økonomioppfølging, regnskap, fakturering og lønn.