Ansatte

Våre vektere
25 stk. godkjente vektere

Vekterkurs 1-2-3 eller Nasjonal Vekterutdanning. Plettfri vandel. God fysisk form. Utvidet førstehjelp – Sanitetskurs for innsatsmannskap. Kursing: Alarmstasjon, Mobilt vakthold, Områdevakthold, Konflikthåndtering, Alarm, Innbrudd, Brann,

  Øystein Haugland
  Servicetekniker

  Mange års erfaring fra industrifaget og opplæringsansvarlig på Huhtamaki Norway. Innsatsleder industrivern. Servicetekniker og montør av Toshiba varmepumper og alarm. Sertifisert F-gass og Toshiba installatør.

   Thomas Hunstad
   Servicetekniker

   Utdannet blikkenslager med fagbrev. Har flere års erfaring fra låsesmed. Servicetekniker og montør av Toshiba varmepumper og alarm. Sertifisert F-gass og Toshiba installatør. Fagansvarlig for varmepumpe

    Jostein E. Lorentsen
    Servicetekniker

    Utdannet innen elektro med Fagbrev Elektronikk. Servicetekniker og montør av alarm og overvåkningsanlegg. Sertifisert Milestone, Mobotix og Opax installatør.

     Joakim Skålbones
     Vaktansvarlig

     Utdannet vekter og har flere års operativ bakgrunn fra mobil vakttjeneste i HVS. Har ansvar for opplæring, instrukser og vaktplaner for vektertjenesten. Systemansvarlig for Guard Tools System.

      Nils Midtun
      Markedsansvarlig Privat

      Utdannet IT fagtekniker og har arbeidet med IT systemer og rutere i Asker i flere år. Ansvarlig fagperson og koordinator for varmepumper og boligalarm for privatmarkedet.

       Tanja Sandbæk Solheim
       Økonomiansvarlig

       Utdannet regnskapsfører og har ansvar for økonomioppfølging, regnskap, fakturering og lønn.

        Yebio Fecadu
        Gründer

        Etablerte HVS i 1994 og har 30 års erfaring fra sikkerhetsbransjen. Ansvar for oppfølging av storkunder og bedriftsmarked. Fungerte som daglig leder frem til 2014.

         Fredrik Spanjor
         Daglig leder

         Utdannet fra BI 1999, startet i HVS i 2001. Har 10 års operativ erfaring fra vektertjeneste og har jobbet som vaktansvarlig og markedssjef.