Kjøl ned boligen med varmepume fra Toshiba

mai 31, 2022

Trenger du en jevnt kjølig bolig i sommer? Plutselig kommer det en hetebølge – da er det deilig å kunne bruke varmepumpen som aircondition.

Med luft-til-luft-varmepumpe fra Toshiba får du et klimaanlegg til boligen som gir god kontroll på temperatur og super komfort – året rundt. Oppnå deilige svale rom hele sommeren med aircondition fra Toshiba

De fleste kjøper varmepumpe for å få opp temperaturen inne i boligen sin, men alle varmepumper fra Toshiba kan også brukes til kjøling. Dermed får du god kontroll på innetemperaturen – året rundt.

Du kan velge delbetaling på varmepumpene. Klikk på produktene for mer informasjon.

I tillegg er det filtre i varmepumpens innedel, så du får også renset luften inne. Alle varmepumper fra Toshiba har grovfilter som tar seg av store partikler og finfiltre som fjerner mindre partikler, bakterier og pollen. Ulike modeller har ulik type finfilter – toppmodellen Daisekai 9 (link til produkt) har et aktivt elektrostatisk filter med ionisering som også nøytraliserer uønsket lukt.

Med luft-til-luft-varmepumpe som gir god kontroll på temperatur og renset luft, har du i praksis et klimaanlegg i boligen din.

Få billig varme om vinteren og behagelig kjøling om sommeren.  Varmepumper for hele året

  Toshiba varmepumper har automatikk som sørger for at du får full varmeeffekt på de kaldeste dagene – og tilsvarende lav effekt i mildere perioder som vår og høst. På varme dager kan du dessuten nyte svalende kjøling. Det vil si at du kan nyte jevn innetemperatur gjennom hele året. Avansert effektregulering sørger for jevn drift med færrest mulig stopp og start. Det gir mindre slitasje og lavere strømforbruk.

  Varmepumper gir et rent og sunt inneklima

  Inneluft inneholder ofte store mengder partikler som støv, pollen og bakterier. Det kan være usunt, og er spesielt ubehagelig for dem som plages av astma og allergier. Med en varmepumpe slipper du å lufte med åpne vinduer, bare sett temperaturen der du ønsker og nyt.

  Om du velger en Toshiba Daiseikai-varmepumpe (link til produkt)  trenger du ikke å bekymre deg over hjemmets inneklima. Den er nemlig utstyrt med et aktivt, elektrostatisk filter som effektivt renser luften og fjerner partikler som støv og pollen.

  Bruk varmepumpen som aircondition

  Selv om vi i Norge har kalde vintre, kan vi også ha varme somre. Da er det fint at alle Toshibas varmepumper også kan brukes som aircondition. (link til produkt)  Det betyr at du kan svale inneluften og nyte en komfortabel innetemperatur – også på de varme sommerdagene. Er du en av dem som foretrekker et svalere soverom, eller har du et spesielt godt isolert hus? Da vil du sette pris på dette.

  Varmepumpen bruker lite strøm som aircondition.

  De fleste av oss kjøper luft-luft-varmepumper for å holde varmen om vinteren – samtidig som vi sparer strøm. Å bruke varmepumpe som aircondition lar deg:

  • svale inneluften på varme sommerdager – du slipper å lufte med åpent vindu

  • rense luften og fjerne partikler som støv og pollen, dersom du har en modell med pollenfilter

  • sove godt om natten – Toshiba varmepumper har lavt lydnivå, som gjør at du kan nyte sval sovetemperatur med aircondition på soverommet

  • Nyere, norske hus er ofte svært godt isolert. Det er fint om vinteren, men gjør at de fort kan bli varme om sommeren. Da er det greit å vite at luft-luft-varmepumper bruker lite strøm når de går som aircondition. Faktisk er de enda mer effektive til kjøling enn til oppvarming.

  Fordeler med varmepumpe om sommeren

  Det er mange fordeler ved å ha aircondition – kanskje spesielt egnet er det med aircondition på soverommet. Her er noen av dem:

  • Har du pollenallergi, kommer sommeren gjerne med en bismak. Men med en varmepumpe i Daiseikai-serien trenger du ikke åpne vinduet for å kjøle soverommet om natten. Innebygget pollenfilter sørger for at symptomene forblir et utendørsproblem.

  • At du slipper å åpne vinduer for å lufte om dagen, holder også plagsomme insekter ute av huset.

  • Vifter flytter bare varm luft rundt i rommet – en aircondition kjøler den ned.

  • Kjøling med varmepumpe er en økonomisk rimelig løsning, og om vinteren kan du spare tusenlapper i oppvarmingskostnader.