Pressemelding – Hønefoss Vaktselskap 30 år i 2024

januar 16, 2024

Hønefoss, 15. januar 2024

I Hønefoss, en by rik på historie og dynamikk, ble grunnlaget for Hønefoss Vaktselskap lagt i 1994 av den visjonære Yebio Fecadu. Det startet som en drøm om å skape et selskap som ikke bare skulle være en beskytter av samfunnet, men også en pålitelig partner for bedrifter og en trygghet for enkeltpersoner.


Gjennom de siste 30 årene har Hønefoss Vaktselskap vokst til å bli en viktig aktør i Ringeriksregionen. Fra sitt opprinnelige kontor på Hønefoss Senteret i 1994 har selskapet nå sin base i Kongensgate 10 i Hønefoss, sentralt plassert for å sikre og trygge bedrifter og lokalbefolkningen.


Yebio Fecadu, en inspirerende grunder, har ledet selskapet gjennom tider med endringer og teknologiske fremskritt. I dag, i sitt 30. år, er Hønefoss Vaktselskap stolte av å være et veletablert selskap med en dedikert stab på 54 ansatte.

Med over 2.000 alarmkunder i Ringeriksregionen, har Hønefoss Vaktselskap etablert seg som en pålitelig partner for både privatpersoner og bedrifter. Selskapets engasjement for trygghet har ikke bare vært begrenset til kundene, men også trygghet for våre mange lokale leverandører, samarbeidspartnere og ikke minst våre ansatte.

Produktspekteret har vokst med tiden, og i dag tilbyr Hønefoss Vaktselskap et bredt spekter av tjenester. Vi leverer privat- og bedriftsalarm, digitale dørlåser, intelligent kameraovervåkning, personalarm, vektertjenester samt salg og service av varmepumper. Dette mangfoldet av tjenester gjenspeiler selskapets evne til å tilpasse seg kundenes behov og stadig utvikle seg i tråd med den raske teknologiske utviklingen.


I sitt 30. år har Hønefoss Vaktselskap satt seg et ambisiøst mål om å omsette for 30 millioner kroner. Vi er ydmyke for tilliten selskapet har oppnådd hos våre kunder. Denne tilliten har vært avgjørende for veksten vi har fått til gjennom våre 30 år. I løpet av vårt jubileumsår skal vi ha forskjellige arrangementer for de ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Det skal også gjennomføres salgskampanjer knyttet opp mot våre 30 år.

Historien om Hønefoss Vaktselskap er historien om dedikasjon, innovasjon og en vedvarende forpliktelse til å beskytte våre kunder, samarbeidspartene og ansatte. Selv om vi er 30 år, ser vi frem til mange flere tiår med å tjene og beskytte lokalsamfunnet med vår integritet og dedikasjon, fordi for det handler ikke bare om sikkerhet, men også om å skape en varig følelse av trygghet.