Pressemelding

september 13, 2023

Hønefoss Vaktselskap og Alertas rigger for videre vekst. Fredrik Spanjor satser med Alertas på heltid. Steffen Fagerås blir ny daglig leder i Hønefoss Vaktselskap fra 1.september. Markedet for teknologidrevne sikkerhetstjenester er i sterk vekst og Alertas rigger nå for satsing nasjonalt.

Selskapet ble etablert i 2019, med samme eiere som vaktselskapet, og leverer intelligent kameraovervåking som tjeneste (SaaS), dvs. kameraer med kunstig intelligens.Etter 10 år som daglig leder for Hønefoss Vaktselskap, går Fredrik Spanjor nå inn i rollen som daglig leder for Alertas AS på heltid. Hønefoss Vaktselskap har siden 1994 levert alarmsystemer, vakttjenester og sikkerhetsinstallasjoner i Ringeriksregionen. Selskapet har de siste 30 årene blitt en ledende aktør med en sterk lokal profil, som omsetter nå for 25 MNOK og har 40 ansatte. Steffen Fagerås er ansatt som ny daglig leder i Hønefoss Vaktselskap AS, og tiltrer stillingen fra 1.september 2023.

Steffen kommer fra Norefjell Prosjektutvikling som daglig leder. Han har mange års ledererfaring fra Ringerikskraft og Veidekke, og er kjent for et bredt engasjement på Ringerike.

Yebio Fecadu og Fredrik Spanjor har bygget opp og eier Hønefoss Vaktselskap: «Vi ønsket oss en daglig leder som kan løfte selskapet videre; utvikle organisasjonen og bidra til ytterligere vekst, gjennom å utfordre og drive fram muligheter. Steffen var vårt førstevalg, og har alle kvalitetene vi ønsker oss i en ny leder, ikke minst drivkraft og engasjement! – Vi er veldig fornøyde med at vi klarte å lande dette, sammen med vår styreleder og en god rekrutteringspartner».

Nan Rogstad har vært styreleder siden starten av 2021: «Hønefoss vaktselskap har lang historie, en sterk posisjon og god drift. Vi har dyktige, lojale ansatte og ønsker å satse på å utvikle organisasjonen og styrke prosessene våre, så virksomheten kan vokse videre. Eierne ønsket seg Steffen. Vi har jobbet sammen i flere store prosjekter tidligere, og når vi fikk dette til å passe også for Steffen, var det lett for meg som styreleder å fullføre rekrutteringsprosessen. Steffen har en rekke andre verv og roller, og det er positivt for oss. Vi gleder oss til synergier, også utenfor Ringeriksregionen».

Steffen ser fram til å starte: «Jeg er ydmyk over tilliten eierne og styret i Hønefoss Vaktselskap har gitt meg og jeg gleder meg veldig! – Bransjen er ny for meg, så det blir mye nytt å sette seg inn i – og det motiverer meg. Vaktselskapet er et spennende firma med høye ambisjoner om utvikling. Jeg har alltid likt Yebio og gjengen hans. Og når markedssituasjonen innen utvikling og salg av fritidseiendom er utfordrende, var det lett å si JA til nye utfordringer med fine folk. Nå ser jeg fram til 1.september, og til å bli kjent med nye kolleger, leverandører og kunder».